Animationen

Verschiedene Aktivitäten

Waarom kiezen de kinderen voor Le Pommier?

Natuurlijk is er het zwemparadijs, maar door samen mee te doen aan de activiteiten, maken ze ook veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Als geboren en getogen inwoners van de camping zijn onze kinder idolen Luc en lily iedere dag aanwezig voor de kinderclub en tref je ze elke avond aan op het podium bij de bar. Elke ochtend is er de kinderclub voor de kleintjes vanaf 4 jaar, en voor de oudere jeugd zijn er op en rond de camping vele sportieve activiteiten.

De activiteiten worden in het hoogseizoen voor alle leeftijden door ons animatieteam georganiseerd. Met meer dan 140 activiteiten per week, gemiddeld 20 per dag, voor jong en oud zal niemand zich hoeven te vervelen. Eskimo’s, piraten,prinsessen en prinsen, en vele sprankelende avondvullende shows. Slechts een aantal steekwoorden uit ons brede animatieprogramma dat we u op de camping aanbieden.

Ook buiten de camping zijn er vele verzorgde activiteiten, waarmee we u en uw kinderen een aangenaam verblijf willen bezorgen. Zie Sport en spel en Kinder Club.